image
 |  0 21 Грудня 2017 | 13:59

Польська поліція відмовилася розслідувати злочин проти українця

Польська поліція відмовляється реагувати на заяву українця про незаконні дії польського роботодавця.
Про це «ВолиньUA» повідомив Денис Аджиєв - мешканець Ківерцівського району, який поїхав на заробітки у Польщу.
Хлопець розповів, що влаштувався на фірму з міжнародних перевезень, офіс якої знаходиться у Варшаві. Його шеф (Себастіан Вайда) відправив його до рейсу в Німеччину. Але від'їхавши 3 Км від фірми у Дениса зламався бус на перехресті, через що він мало не потрапив в аварію. Українець повідомив про це шефа і повернувся на фірму.
«Коли я приїхав, поляк почав кричати і погрожувати, шо буду депортований. Обізвав мене «засраний українець, бандеровець», що таких як я з Волині треба взагалі різати. Що українці безправне бидло. Далі забрав в мене ключі від буса. Я попросив його віддати мої особисті речі, документи, паспорт, ноутбук, які знаходилися в машині. Але поляк проігнорував моє прохання і пішов до власного авто. Я пішов за ним і став вимагати, щоб він повернув моє майно. Казав, що викличу поліцію. Однак, до шефа це не доходило. Тоді я спробував не дати йому поїхати і став за його автомобілем. Однак, поляк збив мене на паркінгу і втік на власному авто», - розповів Денис Аджиєв.

Потім українець викликав поліцію і повідомив, що його пограбували. Поліція переглянула відео, записане на камерах в охорони. Під час візиту поліцейських, поляк повернувся і почав вигадувати, ніби українець на нього напав і ніби він винен йому гроші.
Поліція проігнорувала прохання українця, лише попросила шефа, щоб віддав мої документи і приватні речі, крім ключів від машини. Таким чином, волинянина викинули на вулицю і сказали, хай йде в комендатуру і там все вирішує.
Ніч Денис провів у знайомих, а вранці поїхав в лікарню і зафіксував факт наїзду на нього. Але поліція відмовилася приймати заяву від українця про скоєний злочин. Додзвонитися до шефа також немає можливості, оскільки він не бере трубку. Машина українця, на якій він приїхав у Польщу, виявилася в руках поляка. Денис Аджиєв скаржиться, що опинився без грошей, автомобіля, роботи і захисту. А поліція відверто саботує розслідування справи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити