image
 |  4 21 Грудня 2017 | 18:07

У луцьких тролейбусах створюють особливу новорічну атмосферу (ФОТО)

У Луцьку прикрасили тролейбус, який курсує за 12 маршрутом пірамідками, ялинками, кубиками, кольоровими зірками з паперу.
Яскраві іграшки радують пасажирів і нагадують, що наближаються веселі зимові свята, - пише газета Вісник.
"То наші хлопці постаралися. Сімінський Василь щороку зі своїм напарником Юрієм Прохоренком прикрашають тролейбус №213. А от цього разу Василь сам вирізував та клеїв паперові прикраси. Такі ж новорічні майстри-чарівники кермують тролейбусом №230 – Віктор Забедюк та Зоя Кузьмич", - розповіла кондктор Тетяна.
Жінка розповіла, що, напевно, й в інших тролейбусах перед Новим роком буде так само гарно. А пасажири з усмішкою дивляться на прикрашений салон. І менше стає нарікань, скарг, зникає невдоволення, бо ось такі дрібнички дарують гарний настрій та приємні емоції.
"Дай Боже, здоров’я тим, хто так гарно зробив. Щоб їх начальство шанувало, та зарплату добавляло. Бо вони стараються для людей. Повертають нас, стареньких, бо ж в основному пенсіонери їздять таким транспортом, у казку," – поділилась враженням бабуся Олена Матвійчук.
У луцьких тролейбусах створюють казку для людей

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити