image
 |  11 21 Грудня 2017 | 15:44

У влади Луцька відсутня будь-яка стратегія розвитку міста, - голова фракції ВО «Свобода»

Міська влада, яка зараз керує містом, не має жодної стратегії розвитку, крім лобіювання приватних інтересів. Про це під час круглого столу по обговоренню бюджету Луцька на 2018 рік заявив голова фракції ВО «Свобода» у Луцькій міськраді Микола Федік.
«Основна проблема бюджету-2018 - відсутність стратегії розвитку міста Луцька. Немає комплексного підходу до будь-якого питання. Немає бажання завершити до логічного кінця якусь справу, яка дала б плюс для міського бюджету і сприяла розвитку Луцька. Типовий приклад - провал з валідаторами у тролейбусах», - підкреслив депутат.

Як приклад стратегічного бачення він розповів про практику Івано-Франківська:
«Так само складна ситуація з "Луцьктеплом", яка не вирішується. У Івано-Франківську підприємство, яке постачає тепло для міста, взагалі саме виробляє для себе електрику і ще й продає її. А що в нас? Постійне видоювання бюджету для вирішення проблеми комунального підприємства замість вирішення проблеми по суті.

Відсутня концентрація на ключових напрямках, приклади успіху хоча б в одній сфері. Хіба розвивається у Луцьку туризм? Є якісь прориви? Немає. Хіба що друкують буклети. Стратегія розвитку міста відсутня в кожній галузі».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити