image
 |  0 21 Грудня 2017 | 15:54

У Володимир-Волинській райраді відмовляються зекономити на керівних посадах

У Володимир-Волинській райраді пройде скорочення працівників у зв’язку з тим, що райрада тепер керує лише двома сільськими радами.
Про це йшлося на сесії райради 21 грудня 2017 року, – передає наш власкор.
Голова райради Роман Гук вніс пропозицію скоротити усі вакантні посади та 3 штатні посади апарату ради.
Натомість, голова фракції ВО «Свобода» Павло Карпюк запропонував, у першу чергу, скоротити посаду заступника голови, оскільки, на його думку, ця посада в нинішніх умовах, є недоцільною і фінансово затратною.
«На цей момент у повноваженнях райради залишаються дві сільські ради – Хобултівська та Березовичівська, за рахунок яких будуть фінансуватися видатки на районну раду. Обсяг роботи зменшився на 90%, і як у такому випадку будь-який суб’єкт господарювання підходить до скорочення? В першу чергу, скорочує керівний склад, а не рядового працівника, який виконує всю роботу. Чому ніхто не говорить про скорочення посади заступника голови райради, який отримує немалу заробітну плату? Були часи, коли посади заступника не було, районний бюджет був повноцінним і роботу ніхто не завалив. Скорочувати потрібно керівництво Володимир-Волинської райради, а не рядових працівників», – зазначив Павло Карпюк.

В підсумку, депутати все ж проголосували за скорочення рядових працівників апарату, відмовившись зекономити на керівних посадах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити