image
 |  0 21 Грудня 2017 | 14:51

УКРОПівська більшість Луцької міськради удвічі збільшує витрати на піар

Правляча у Луцькій міській раді проукропівська більшість разом з виконувачем обов’язки Луцького міського голови Григорієм Пустовітом хоче у 2 рази збільшити витрати на піар.
Про це йшла мова під час круглого столу громадської організації «Волинський центр розвитку урядування».
«Влада Луцька демонструє подвійні стандарти. Коли вони були в опозиції, то ходили на всі заходи і не упускали жодної нагоди аби покритикувати. Але тепер ситуація змінилася. І представники УКРОПу, Григорій Пустовіт і Борис Смаль повністю ігнорують наші заходи і нашу позицію», - зауважив колишній заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко.

Також він відзначив, що у проекті бюджету на 2018 рік різко зросли витрати на піар міської влади.
«У 2017 році було закладено 740 тисяч гривень на висвітлення роботи міської ради у ЗМІ. А нинішня укропівська більшість хоче збільшити видатки до 1,2 млн гривень. Я пропоную лишити 840 тисяч гривень, а 360 тисяч зняти і спрямувати у бюджет розвитку. Ми знаємо, про який піар йде мова. Де на 30 фото пан Поліщук, який є всього-навсього  радником. А виконуючий обов’язки міського голови Григорій Пустовіт присутній лише на 3 фото. Крім того, вся ця реклама буде йти на телеканалі Аверс, який належить Палиці. Чи не є це формою прихованого фінансування телеканалу олігарха?» - підкреслив Сергій Григоренко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити