image
 |  0 23 Грудня 2017 | 16:18

З Росії на Донбас продовжують завозити «гуманітарку», до якої не допускають ОБСЄ

5 машин були з військовими номерними знаками РФ, решта - з цивільними номерними знаками Росії. Колону супроводжували 3 авто з увімкненими синіми проблисковими маячками, а також 3 автомобілі біло-синього кольору і машина швидкої допомоги.
Про це йдеться у звіті місії ОБСЄ, - інформує «Вголос».
Місію ОБСЄ, яка зафіксувала на окупованому Донбасі кілька колон вантажівок із написом «Гуманітарна допомога від РФ», не пустили на територію комплексу для огляду.
Згідно зі звітом місії ОБСЄ від 22 грудня 2017 року, колону у складі 16 вантажiвок помітили 21 грудня близько 8:55 год. на околиці Луганська.
Як повідомили спостерігачі, одна з вантажівок із цивільними номерними знаками Росії спершу відокремилася від колони і поїхала у північно-західному напрямку, а потім, за спостереженнями Місії, колона заїхала на територію комплексу на вул.Даргомижського, 4а, на південній околиці Луганська.
«Коли спостерігачі спробували пройти на територію комплексу, два озброєних члени «ЛНР» в одязі, на якій був напис «міліція ЛНР» російською мовою, не пропустили їх, заявивши, що доступ їм буде надано лише із дозволу інших членів «ЛНР», - заявили в ОБСЄ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити