image
 |  2 23 Грудня 2017 | 09:01

Миротворча місія на Донбасі – це мильна булька, - Руслан Кошулинський

Заступник голови партії ВО «Свобода» Руслан Кошулинський виступив у ефірі інформаційно-політичного ток-шоу «Народ проти!» на телеканалі ZIK.
Про це 23 грудня 2017 року повідомляє сайт «ZIK».
https://youtu.be/1wLozq0Ghf0
Україні потрібно сподіватися тільки на себе, переоснащувати свої Збройні сили і ставати потужнішою. А надіятися на те, що прийдуть миротворці й виконають за нас всю роботу – сказав він.
Щодо миротворчої місії на Донбасі, то я не надіявся би, що вона відбудеться. Це відтягування часу і, принаймні поки що, мильна булька. Тому Україні, окрім цього, потрібно сподіватися на себе, переоснащувати свої збройні сили і ставати потужнішою, – певен Кошулинський.

Наприклад, зауважує політик, Ізраїль– маленька крана, яка оточена великим заможними державами з потужною військовою технікою. Але ніхто не сміє навіть подумати наступати на Ізраїль через його військовий потенціал.
Надіятися, що хтось прийде і виконає замість нас всю роботу, і за це нічого не попросить, – не варто. Ми маємо пам’ятати, що немає вічних друзів, як і вічних ворогів, проте є національні інтереси. Тому чи відбудеться захід миротворців на Донбас? Наразі великого бажання з боку Росії, яка має на це великий вплив, немає, – констатував Руслан Кошулинський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити