image
 |  0 23 Грудня 2017 | 15:11

У Володимирі піймали зловмисників, які били безхатченків і грабували військових

У Володимирі-Волинському «по гарячих слідах» піймали зловмисників, які напередодні побили двох безхатченків, а згодом познущалися над військовими та пограбували їх.
Про це повідомляє ВолодимирМедіа.
Раніше це видання інформувало про побиття на залізничному вокзалі двох безхатченків невідомими особами. А вже сьогодні вдалося отримати більше детальну інформацію щодо цього випадку, і не тільки.
За інформацією начальника Володимир-Волинського відділення поліції Михайла Бобика, в одного з постраждалих зловмисники відібрали 300 гривень, в іншого – дві банківські картки. Випадок трапився о 23-й годині.
Дещо пізніше, о 4-й годині ранку на вулиці Шевченка, поблизу будинку №33, двоє невідомих нанесли тілесні ушкодження двом військовослужбовцям і заволоділи їхніми мобільними телефонами. Внаслідок чого, один із них був госпіталізований до Володимир-Волинського ТМО, а згодом - переведений до Луцького військового шпиталю.
У ході проведення оперативних заходів працівниками поліції були встановлені особи, котрі причетні до  даних злочинів. Ними виявились безробітні, раніше несудимі мешканці Турійського району 1996-1997 років народження. В обох вилучені речі постраждалих – мобільні телефони та банківські картки.
Відомості про скоєння злочинів  внесені до  Єдиного державного реєстру досудових розслідувань  і кваліфіковані за за ст. 186 ККУ (грабіж) та ст. 187 (розбій). Вирішується питання щодо обрання міри затриманим запобіжних заходів  та проводиться перевірка їх на скоєння інших злочинів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити