image
 |  7 23 Грудня 2017 | 13:39

Українська горілчана компанія торгує з «ДНР» та «ЛНР»

Українська горілчана компанія ТМ «Хортиця» співпрацює з «ДНР» та «ЛНР», продаючи на цих окупованих територіях свої алкогольні вироби.



Про це у розмовній студії «Правди. Наживо» говорили з членом ГО «Розвиток громади» Андрієм Болюбашем, - інформує «Вголос».



«Це стало відомо від наших громадян, які живуть у зоні бойових дій, на окупованих територіях. Вони надали беззаперечні докази – пляшка, акциз псевдореспублік, оригінали чеків. Все це свідчить про те, що «Хортиця» великими об’ємами торгує на окупованій території. І мільярдні податки вона сплачує в казну ДНР-ЛНР», - зазначив він.

На його переконання, перше, що мали би зробити правоохоронці, це внести відомості про цей випадок у Єдиний державний реєстр кримінальних розслідувань.
«Це є фінансування тероризму з підміною акцизу ДНР-ЛНР, яка є терористичною організацією, і ця торгова марка продає цю горілку, чим вбиває наших героїв та знищує нашу державу. Це як мінімум кримінальне провадження, а як максимум – видворення такої людини за межі країни з позбавленням громадянства», - додав Андрій Болюбаш.

Також він закликав людей не купувати цю горілку:
«Я прошу простих людей – не купуйте цього. Тому що сьогодні вони реально вбивають наших героїв і сьогодні вони знищують нашу державу і нашу націю. Вони є справді негідниками».


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити