image
 |  0 25 Грудня 2017 | 19:45

ONUKA привітала з Різдвом, зігравши «Щедрика» у львівському аеропорту (ВІДЕО)

У всьому світі 25 грудня відзначають католицьке Різдво. Цього року воно стало офіційним святом і в Україні.
ONUKA привітала усіх з прийдешніми святами, виконавши “Щедрика” у терміналі міжнародного аеропорту “Львів” імені Данила Галицького.
“Розпочинаються свята. Різні. Дивні. Магічні. Кожен обирає собі своє свято. Для мене особисто абсолютним зимовим саундтреком є “Щедрик” Миколи Леонтовича. І хоч його чутно із кожного кутка, він завжди мене радує”, – написала у мережі Фейсбук ONUKA.
Зіграли вирішили саме в аеропорті, тому що дорога стала їхньою другою домівкою, музиканти весь рік “літали, як ластівочки”.
“Наш рік був дуже плідним. Виснажливим. Цікавим. Неперевершеним. Неочікуваним. Сотні виступів, різні люди, міста і краї. Захоплюючі зйомки, щоденна студійна робота, репетиції і запис оркестру, аншлаги в старовинних театрах та надсучасна сцена Євробачення. Я дякую моїй команді та музикантам – ви неперевершені, сумлінні, талановиті та найкращі Люди! Щасливих всім свят. Миру нашим домівкам!“, – додає ONUKA.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити