image
 |  0 25 Грудня 2017 | 16:17

У луцькому зоопарку хочуть зробити «готель» для домашніх улюбленців

У луцькому зоопарку хочуть відкрити притулок, де можна лишати домашніх улюбленців, поки господарів немає вдома.
Цю ідею націлилися реалізувати вже в 2018 році, аби вирішити проблему лучан щодо догляду за домашніми улюбленцями, у час їхніх відряджень чи відпусток, - пишуть Волинські новини.
Директор звіринцю Людмила Денисенко каже, що з початком відпусток проблема – на кого лишити домашню тварину – для багатьох особливо гостра. А вирішити її можна створивши «готель» на території зоопарку. За її словами, за кордоном практикують надання подібних послуг із тимчасового догляду за домашніми улюбленцями.
«У період відпусток багато лучан зіштовхуються з проблемою – на кого залишити свого домашнього улюбленця, коли хочуть поїхати з міста. Ми вирішили розвʼязати цю проблему, створивши тимчасовий притулок для домашніх тварин, чиї господарі поїхали відпочивати. На разі розмірковуємо про спектр послуг та різновид тварин. Плануємо, аби нам на догляд могли лишати усіх - від песиків і котиків до хомʼячків і морських свинок. Думаю, що це буде корисно і для містян, коли тварини будуть під наглядом професіоналів, і для зоопарку, адже матимемо додаткові фінансові надходження. Якщо ми з левом вміємо справитися, то з котиками точно розберемося, щоб вони були ситі та щасливі», - з усмішкою ділиться планами Людмила Денисенко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити