image
 |  2 26 Грудня 2017 | 18:57

Держкіно України виділило фінансування на фільм «Лобановський, Блохін та інші в неслужбових звітах майора КДБ»

Держава виділила понад 4 млн, узявши на себе 100% фінансування фільму, присвяченого життю футбольного тренера Валерія Лобановського.
Про це 26 грудня 2017 року повідомляє сайт «ГОРДОН» з посиланням на прес-службу Держкіно.
22 грудня Держагентство України з питань кіно уклало контракт із кінокомпанією «К-Медиа Плюс» на фінансування документального фільму з елементами анімації «Лобановський, Блохін та інші в неслужбових звітах майора КДБ».
Сума державної фінансової підтримки фільму становить 4 млн 254 тис. 709 грн.
Картина є адаптацією книги Ігоря Черкасова «Сторінки життя головного тренера. Особисті враження колишнього офіцера КДБ СРСР».
Творці фільму повідомили, що його присвячено досягненням українських футболістів і Київському стадіону, який прийматиме фінал Ліги Чемпіонів у 2018 році.
Режисери та автори сценарію фільму – Сергій Долбілов і Семен Случевський. Продюсери – Віктор Самойленко та Андрій Слободян.
Реліз картини заплановано на травень 2018 року.
Лобановський є найтитулованішим тренером колишнього СРСР та України. Він багато років був наставником київського "Динамо", на чолі якого двічі вигравав Кубок кубків УЄФА.
У січні 2017 року в УЄФА склали десятку найкращих тренерів планети «в еру УЄФА». До списку потрапив і екс-тренер київського «Динамо» Лобановський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити