image
 |  4 26 Грудня 2017 | 15:25

До держбюджету на Волині сплатили 183 мільйони гривень військового збору

У січні-листопаді 2017 року з доходів волинян до держбюджету спрямовано 182,9 мільйона гривень військового збору.
Про це 26 грудня 2017 року повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Сума сплаченого військового збору в області перевищує минулорічні показники за аналогічний період на 26,9 відсотка.
Кожен, хто отримує легальну зарплату та інші доходи, що підлягають оподаткуванню, щомісяця фінансово підтримує національну армію,оскільки закон передбачає, що з доходів фізичних осіб обов’язково справляється військовий збір. Цей посильний фінансовий внесок кожного надзвичайно важливий, враховуючи ті виклики, яким протидіє українське військо на сході країни, - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

В ГУ ДФС у Волинській області відзначають відповідальну позицію переважної більшості волинських працедавців, яких закон зобов’язує перераховувати військовий збір до бюджету. Водночас ті роботодавці, котрі своєчасно не впорядкували трудові відносини, не лише ігнорують законодавчі вимоги у сплаті визначених податкових платежів, а й позбавляють найманих працівників соціальних гарантій.
Враховуючи норми пенсійної реформи,  найманим працівникам варто активніше протидіяти спробам працедавців застосовувати практику «тіньових» виплат. Ваша активна позиція сьогодні – це не лише надходження в бюджет та соціальні гарантії у разі втрати працездатності, а й належне пенсійне забезпечення в майбутньому, - підсумувала Світлана Савчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити