image
 |  0 26 Грудня 2017 | 17:58

В Луцьку відбувся Міжнародний турнір із футзалу

22-23 грудня 2017 року відбувся Міжнародний турнір із футзалу серед ветеранів 35 років та старші.
Про це 26 грудня 2017 року повідомили у КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».
Команди-учасники були з різних куточків України (с. Хорів, м. Володимир-Волинський, м. Львів, м. Луцьк, смт. Іваничі, м. Ківерці, с. Зимне) та з Білорусі (м. Брест, м. Береза). Всього в турнірі змагалося 10 команд.
На урочистому відкритті були присутні організатори заходу: директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик, голова федерації футболу міста Луцька Василь Кохановський та директор ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук. Вони подякували всім футболістам за участь в турнірі, гарну та цікаву гру, популяризацію ветеранського футболу, зміцнення дружніх стосунків між містами та державами, а також побажали міцного здоров’я й веселих і щасливих новорічно-різдвяних свят.
Запеклі футбольні баталії були непаредбачувальні та напружені. Вболівальники оплесками та лозунгами підтримували улюблені команди, що надавало турніру яскравості та емоційності.
Любителі футболу вибороли такі призові місця:
І місце — ФК «Володимирівка»;
ІІ місце — «Надія», с. Хорів;
ІІІ місце — ФК «Зимне».
В номінаціях відзначені:
«Кращий воротар» - Сергій Качанов;
«Кращий захисник» - Ігор Мосурець;
«Кращий нападник» - Сергій Вацяк;
«Кращий бомбардир» - Олександр Бондар;
«Жага до перемоги» - «Колос», м. Ківерці;
«Чесна гра» - «Береза», м. Береза, Білорусь.
Усі номінанти були нагороджені кубками, медалями, статуетками, подарунками дипломами та грамотами від організаторів Міжнародного турніру з футзалу серед ветеранів 35 років та старші.
Висловлюємо вдячність декану інституту фізичної культури та здоров’я СНУ ім. Лесі Українки Олександру Бичуку за надану можливість у проведені змагань в спорткомплексі СНУ та Василю Кохановському за підтримку в організації спортивного заходу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити