image
 |  7 1 Січня 2018 | 09:50

У Луцьку гвардійці затримали особу, що перебувала в розшуку

У Луцьку військовослужбовцями військової частини 1141 Західного оперативно-територіального  об’єднання Національної гвардії України під час несення служби з охорони громадського порядку було затримано громадянина, який розшукувався за грабіж.
Про це 01 січня 2018 року повідомляє сайт НГУ.
Під час патрулювання на автомобілі групою швидкого реагування в складі лейтенанта Іллі Гаврилова, старшого солдата Івана Бащука та солдата Богдана Волчука увагу нацгвардійців привернув чоловік, який, побачивши патрульний автомобіль, раптово змінив напрямок руху. При наближенні правоохоронців, громадянин почав втікати. Наздогнавши втікача військовослужбовці встановили, що чоловік перебуває в розшуку за скоєння злочину передбаченого ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України.
Громадянин одразу викликав у нас підозру, адже, побачивши наш автомобіль, він раптово змінив напрям руху. Під час спроби здійснити перевірку документів особа намагалися втекти, - розповів лейтенант Ілля Гаврилов.

Даний громадянин, був затриманий та доставлений до відділу Нацполіції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити