image
 |  0 1 Січня 2018 | 13:10

У Луцьку сталася масова бійка під час святкування Нового року

У Луцьку в новорічну ніч у дворі будинку на проспекті Відродження, 16,а сталася масова бійка: компанія молодих людей, які свякували Новий рік в одні з квартир, поконфліктувала з іншою компанією.
Виклик до поліції поступав чотири рази – чотири рази сюди виїздили патрульні і екіпажі Самооборони, інформує  Волинь24.
Виявилося, ватага чоловіків чогось не поділила з іншою компанією. За свідченням очевидців “сили сторін” були численні, але нерівні: у квартирі гуляло до десятка людей. Їм протистояла компанія з приблизно 20 молодиків.
Частина “бійців” постраждала, отримавши тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Окрім того, у квартирі, де справляли Новий рік, їх “опоненти” вибили вікно.
“Близько 4 години – повідомлення про масову бійку на проспекті Відродження. Тут між двома компаніями молодиків виникла сутичка, яку розборонили правоохоронці. Сторони відмовились від написання заяв та дачі пояснень, не потребували медичної допомоги та згодом розійшлись» - повідомили в Патрульній поліції Луцька.
Фото ілюстративне

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити