image
 |  2 1 Січня 2018 | 06:59

Війна за добу: біля Кримського підірвався український військовий

Передноворічний день 31 грудня 2017 року в районі проведення АТО пройшов без порушень режиму припинення вогню. Разом із тим, у зоні АТО поблизу Кримського підірвався український військовий.
Про це повідомляє прес-центр АТО на сторінці у ФБ.
Станом на 18.00 год. уздовж усієї лінії розмежування сторін не зафіксовано жодного обстрілу.
Підрозділи Збройних Сил України у районі проведення АТО забезпечують виконання усіх заходів щодо підтримання режиму припинення вогню по усій лінії розмежування сторін та суворо дотримуються Мінських домовленостей.
Штаб АТО підкреслює необхідність забезпечення миру та спокою у зв'язку з новорічними і різдвяними святами та підтверджує відданість дотриманню сталого припинення вогню.
Разом із тим, поблизу Кримського підірвався український військовий. Про це під час брифінгу у неділю, 31 грудня, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.
"У результаті підриву невстановленого вибухового пристрою у районі Кримського отримав поранення один наш військовослужбовець. Воїна було оперативно евакуйовано до військового мобільного госпіталю. Наразі його життю ніщо не загрожує", – повідомив він.
Як відомо, впродовж минулої доби бойовики здійснили чотири прицільні обстріли позицій Збройних Сил України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити