image
 |  0 2 Січня 2018 | 14:26

У Голобській громаді буде конкурс місцевих ініціатив

Голобська селищна рада Ковельського району Волині затвердила Програму підтримки місцевих ініціатив жителів на 2018 рік. Вона покликана забезпечити постійну співпрацю місцевої влади з громадськістю, розвинути активність мешканців та створити ефективні механізми розвитку громади.
Про це інформує Волинський ресурсний центр розвитку місцевої демократії.
Отож, у 2018 році на жителів Голобської громади очікує конкурс, у якому буде можна проявити свою креативність та небайдужість і вирішити одну із важливих проблем громади.
Нагадаємо, що в минулому, 2017 році, над залученням мешканців до вирішення локальних проблем почала працювати Устилузька міська рада. З цією метою рада спільно з Волинським ресурсним центром розвитку місцевої демократії напрацювала та прийняла Положення про реалізацію конкурсу місцевих ініціатив із загальним бюджетом 100 тисяч гривень.
У результаті конкурсу було подано 15 проектних пропозицій, які зачіпали найрізноманітніші проблеми: від благоустрою вулиць, облаштування зон відпочинку, організації дозвілля та покращення екологічної ситуації до впровадження енергозберігаючих заходів та покращення умов проживання людей із обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах.
Такі конкурси – прекрасна можливість мешканцям громади втілити ідею чи вирішити проблему, яка на їхню думку є важлива та першочергова. Крім активності, такі ініціативи згуртовують людей і дають можливість відчути себе причетним до процесів розвитку, що відбуваються в громаді.
Діяльність Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії відбувається за підтримки програмної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити