image
 |  0 3 Січня 2018 | 14:43

Лісова охорона Любешівщини затримала браконьєрів, які вночі встигли вполювати козулю і зайця

Сталося це сьогодні, 3 січня 2018 року, близько 3-ї години ночі.
Про це 3 січня 2018 року повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.
До працівників лісової охорони ДП «Любешівське ЛМГ» надійшла інформація, що на території мисливських угідь ТзОВ «ВУЛФ-К» здійснюється полювання. Очевидно, що проводиться воно незаконно, адже полювання у нічний період доби взагалі заборонене.
Працівники єгерської служби підприємства спільно з групою оперативного реагування ДП «Любешівське ЛМГ» та працівниками охорони користувача мисливських угідь виїхали на місце. В результаті проведеної операції вдалося затримати  автомобіль «Nissan» на іноземній реєстрації. У машині були двоє чоловіків – жителі с. Озерці Рівненської області Володимирецького району.
В результаті обстеження автомобіля було виявлено тушку зайця і козулі. Браконьєри не мали при собі жодних дозвільних документів.
Про факт було повідомлено працівників Маневицького райвідділу поліції. Автомобілі та незаконні трофеї вилучено. З ними також – нарізну рушницю, обладнану оптичним прицілом, глушником, освітлювальними приладами.
Триває слідство. Очевидно, що чоловіки понесуть покарання, як і змушені будуть сплатити штраф та збитки,  завдані навколишньому природному середовищу, що становлять 40 тис. грн.
Без відповіді залишиться лише одне: що саме спонукає людей на такий крок, як убивство, і чи може подібна особа називати себе мисливцем?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити