image
 |  2 3 Січня 2018 | 19:20

На Волині маршрутка порушує графік руху

На Волині маршрутка «Луцьк-Рокині» системно порушує графік руху, іноді маршрутку доводиться чекати годину.
З таком постом-зверненням у соціальній мережі Фейсбук звернулась пасажирка Валентина Кутс до директор департаменту у Департамент інфраструктури та туризму Волинської ОДА Івана Мирки.
"То для кого працюють державні службовці? Є такий Департамент інфраструктури та туризму Волинської ОДА, який займається пасажирськими перевезеннями. Написала сюди мабуть з десяток скарг на порушення графіків руху на маршруті Луцьк-Рокині - іноді маршрутку чекаєш навіть годину. і службовці довгий час нічого не вирішували. Казали що не маємо повноважень. Іван Мирка особисто радив скаржитись в Укртрансбезпеку - бо мовляв тільки вона має на це вплив, хоча договори із перевізниками укладає Іван Мирка як керівник Департаменту. Попросила копії договорів із перевізниками, адже як пасажир маю право ознайомитись із договорами, за якими надається послуга. І тут почалось))) аж через десятих знайомих почали мені переказувати - що от нашо так робити, треба ж із водіями домовлятись і їздити тим, який їздить. але і це не все - навіть перевізник почав розповідати що через позов із ним не укладають договори. і замість того щоб чесно надати інформацію і чесно виконувати роботу, за яку отримуєш зарплату, - чиновники вдались до дрібненьких маніпуляцій - щоб водії пасажирам розповідали про неприбуткові рейси, про скаржників, і про те, що як ми кинемо, то до вас взагалі ніхто не поїде - і все це через те що проста громадянка хоче побачити договори із перевізниками. Мирка Іван і ваші підлеглі, може вже досить маніпулювати? і до речі, договори - це відкрита інформація. загляньте на ПРОЗОРРО - там тисячі різних договорів і вони всі відкриті", - коментує Валентина Кутс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити