image
 |  4 4 Січня 2018 | 16:34

У ДБР просять оголосити конкурс на 17 керівних посад

Державне бюро розслідувань направило лист керівнику Конкурсної комісії з обрання керівних кадрів «українського ФБР» Роману Майданику з проханням про початок проведення відбору на 17 посад в системі ДБР.
Про це 04 січня 2018 року сайту «Країна» розповіла перший заступник директора Держбюро розслідувань Ольга Варченко.
За її словами, мова йде про конкурсний відбір директорів семи територіальних управлінь ДБР і десяти посад центрального апарату Бюро.
Наші повноваження, як Держбюро - оголошувати і проводити конкурс на рядові посади. Функціонал комісії з початку відбору на керівні посади - це компетенція зовнішньої Конкурсної комісії, яка обирала нас (директора ДБР і його заступників - Прим. Ред. ). Її засідання заплановано на 15 січня, очікується, що це питання буде розглядатися, - зазначила Варченко.

Зокрема, як зазначено на Facebook-сторінці Держбюро розслідувань, крім теруправлінь, конкурсний набір пропонується оголосити на наступні вакансії центрального апарату:
керівники 3 управлінь (першого, другого і третього) організації досудового розслідування;
начальники 4 структурних одиниць оперативного підрозділу - управління супроводження оперативними підрозділами досудових розслідувань, управління оперативного забезпечення і оперативно-технічних заходів, управління оперативних розробок та управління інформаційно-аналітичної розвідки;
керівника і двох головних спеціалістів управління внутрішнього контролю.
У ДБР підкреслили, що оголошення конкурсного набору стало можливим після узгодження урядом структури і чисельності нового правоохоронного відомства. Як писала «Країна», згідно з нею до складу Бюро увійдуть 15 управлінь, 4 самостійних відділи центрального апарату і 7 територіальних управлінь.
Нагадаємо, що згідно з профільного закону про Держбюро розслідувань, процесом відбору директорів територіальних органів, керівників підрозділів центрального апарату, а також керівників і співробітників підрозділів внутрішнього контролю ДБР займається зовнішня Конкурсна комісія на чолі з Романом Майдаником.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити