image
 |  0 7 Січня 2018 | 12:20

Українські вертолітники у Конго відсвяткували Різдво вертепом, колядками та екзотичною кутею (ФОТО)

Різдвяною кутею, вертепом та колядою відсвяткували українські військові 18-го окремого вертолітного загону місії ООН зі стабілізації в ДР Конго одне з найвеличніших релігійних  свят – Різдво Христове.
Про це 07 січня 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини».

Зважаючи на постійне чергування в африканській країні, українські миротворці знайшли час підготуватись до різдвяних свят та створили вертеп, - повідомив заступник командира вертолітного загону по роботі з особовим складом підполковник Петро Заболотний. – Самі шили костюми, складали сценарій, репетирували. Крім того миротворці мали вдома на столі обов’язковий атрибут Святвечора -  кутю з додаванням різних фруктів, також ласували іншими різдвяними смаколиками.

Командир загону льотчик-снайпер полковник Юрій Вербельчук привітав весь особовий склад з Різдвом Христовим та побажав усім всіляких гараздів, гідно виконати свій військовий обов’язок, а також вчасно повернутись на Батьківщину до своїх сімей.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити