image
 |  0 8 Січня 2018 | 10:27

Ізраїль оприлюднив список організацій, представників яких не впустять до країни



Ізраїль оприлюднив список неурядових організацій, представникам яких буде заборонено в'їзд до країни.
Причиною заборони є заклики бойкотувати Ізраїль через його політику щодо окупованих Палестинських територій, повідомляє  "Європейська правда" з посиланням на CNN.
У списку заборонених - 20 організацій. Вони закликали бізнес, культурні організації, університети тощо розірвати стосунки з Ізраїлем та наполягають на запровадженні санкцій проти нього.
У список потрапили, зокрема, Асоціація французько-палестинської солідарності, британська благодійна організація War on Want, Американський комітет друзів на службі суспільству і навіть єврейська організація "Голос миру". Остання закликає до бойкоту як засобу припинення окупації Ізраїлем Палестинських територій і, таким чином, підвищення безпеки Ізраїлю.
"Антиізраїльська кампанія бойкоту прагне не сприяти миру, а підірвати національну безпеку та існування Ізраїлю, - вважає натомість ізраїльський міністр зі стратегічних справ Гілад Ердан. - Держава Ізраїль перешкоджатиме групам, що працюють для підриву її безпеки та ключових інтересів через запобігання їхньому в'їзду до країни".

Оприлюднений "чорний список" випливає із ухваленого в березні 2017 року закону, що дозволяє Ізраїлю відмовити у в'їзді будь-якому нерезиденту, що сприяє бойкоту країни.Очікується, що нові правила набудуть чинності в березні цього року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити