image
 |  2 8 Січня 2018 | 13:25

Лучанку з псом на Різдво хотіли вигнати з маршрутки

Лучанку Ларису Жаловагу виганяли з маршрутки за те, що вона їхала з собакою.
Інцидент у транспорті трапився у Різдво, 7 січня, - написала вона на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє Волинь24.
Жінка зі своїм домашнім улюбленцем - собакою Корою - їхали з центру у район Балки.
"Їздили до мами в гості. Туди - у тролейбусі, звісно, з проплаченим проїздом, пес в наморднику. Все гарно", - пише вона.

Проте дорога назад не обійшлась без пригод. Лариса Жаловага та Кора сіли у маршрутне таксі №2. За словами жінки, водій почав волати: "Ану вийдіть з маршрутки!".
"Кричить три рази, поки пасажири не починають йому в такт: "Собака в наморднику". За проїзд заплачено (за собаку теж), сидимо, а настрій - фе", - розповідає лучанка.

Зазначимо, що пункт 44 постанови Кабміну "Про затвердження Правил транспортування тварин" від 16 листопада 2011 року наголошує:
"У разі перевезення домашніх тварин автомобільним транспортом у салоні транспортного засобу допускається перевозити дрібних тварин у кошиках, сумках із суцільним дном, птахів у клітках, собак у намордниках за наявності повідка, за умови, що тварини не забруднюють салон та речі пасажирів і розташовуються на підлозі, а за наявності підстилки - на сидінні (під час перевезення в таксі)".
Лучанку з собакою на Різдво хотіли вигнати з маршрутки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити