image
 |  4 9 Січня 2018 | 18:45

Ковельчани долучились до благодійної акції «Від хати до хати» (ФОТО)

Днями проходила благодійна акція «Від хати до хати».
Про це 09 січня 2018 року повідомили у Ковельській службі у справах дітей.
Силами небайдужих людей, волонтерів було зібрано чималу допомогу для 23 багатодітних родин та сімей, які опинились в складних життєвих обставинах. Разом з Дідусем Морозом і Снігуронькою з агентства подій «Шоколад» добродії побували в кожній домівці, де на них чекала дітвора.
Завдяки небайдужим людям вдалось придбати солодкі подарунки, передати у кожну домівку продуктові набори, а найголовніше, переконати хлопчиків й дівчаток у тому, що мрії збуваються.
Найбільшою радістю для малечі була зустріч з Дідом Морозом і Снігуронькою. Хлопчики та дівчатка розповідали їм вірші, співали. Ролі новорічних казкових героїв зіграли справжні професіонали свої справи - Іван Сидорук, Мирослава Сітчук, Тарас Бояновський та Жанна Литвиненко. Подарунки отримали 95 юних ковельчан.
Скільки душевності і теплоти відчули наші маленькі друзі! Спасибі за доброту і безкорисливість усім небайдужим людям, які подбали про гостинці. Зокрема, завдяки ковельчанці Юлії Парфеновій кожна родина отримала продуктовий набір, директор фірми «Ласощі» Олена Місюра подарувала 35 кілограмів печива. Мандарини передала ще одна мешканка нашого міста, яка не назвалась.
Приємним сюрпризом стали подарункові сертифікати на безкоштовне перебування в ігровій дитячій кімнаті «Халабуда Kids», за що ми щиро дякуємо нашій активній помічниці і керуючій закладом Ірині Мілінчук.
Долучились до хорошої справи наші земляки Ірина Богатирьова, Оксана Долінчук, Наталія Лузіна, подружжя Олег і Наталія Рижки, а також Оксана Кушнір з Києва та її колега Ольга Семернікова. Підтримала акцію начальник служби у справах дітей Жанна Вельма, яка надавала свою підтримку і допомогу та побувала в кожніцй сім’ї. Аби задум став реальністю багато сил та любові доклали наші волонтери, друзі і просто хороші люди.
Низький уклін вам усім, дорогі наші благодійники! Нехай Новий 2018 рік принесе здоров'я, мир, затишок і спокій у кожну оселю!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити