image
 |  2 10 Січня 2018 | 14:07

На Волині - дві ДТП: загинув 30-річний ковельчанин, постраждала 64-річна лучанка

У понеділок, 8 січня, на автодорозі поблизу селища Луків Турійського району вантажівка «Mercedes-Benz Atego» насмерть збила 30-річного пішохода.
Про це 10 січня 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження.
За кермом автомобіля перебував 47-річний житель Любомля. Водій допустив наїзд на пішохода, 30-річного жителя Ковельського району, який рухався проїжджою частиною.
Внаслідок автопригоди пішохід загинув на місці. Водій отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували у відділення неврології районної лікарні.
Учора, 9 січня, в Луцьку 43-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Suzuki Baleno», допустив наїзд на 64-річну лучанку, яка переходила проїжджу частину по пішохідному переході.
У результаті ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги жінка від госпіталізації відмовилася.
За обома фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 та ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, відповідно. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити