image
 |  4 11 Січня 2018 | 15:34

Директор «Луцьксвітла» визнав проблеми з освітленням міста

Проблеми з освітленням у Луцьку дійсно існують, але після початку роботи диспетчерської служби вони будуть вирішуватися більш оперативно.
Про це у коментарі кореспонденту ВолиньUA розповів директор КП «Луцьксвітло» Валерій Мазін.
Зокрема, він підтвердив те, що у Старому місті на вулиці Братковського не було світла, однак зараз ця проблема ліквідована.
«Стосовно темряви на площі біля РАЦСу, то там вона панує вже довгий час. Треба проводити реконструкцію площі і міняти мережі. Але я б не сказав, що у місті все гаразд з освітленням. Воно дійсно неідеальне. Мережа час від часу виходить з ладу як в силу зношеності, так і природних факторів», - зазначив Валерій Мазін.
Директор «Луцьсвітла» додав, що для того, аби скарги лучан вирішувалися швидше було прийнято рішення створити диспетчерську службу.
«Рішення створити диспетчерську службу прийнято у грудні. Зараз набираємо штат. Думаю, це дозволить нам реагувати швидше на звернення лучан. Бо раніше було так, що проблема довгий час не вирішувалася. Та і вночі в нас чергувала лише одна людина».
Також Валерій Мазін повідомив, що цього року можливо вдасться встановити світлодіодне освітлення на вулиці Гордіюк і освітити вулицю Потапова так кілька менших вулиць у центрі міста.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити