image
 |  0 12 Січня 2018 | 07:11

У Ківерцях відбувся різдвяний концерт «Різдво української родини»

У Ківрцівському районному будинку культури імені Михайла Ковальова 9 січня відбулося чудове свято коляди та української пісні запросило краян на різдвяний концерт «Різдво української родини» за участю художніх колективів та солістів РБК ім. М.П.Ковальова та сільських аматорів сцени.
Про це повідомляють у Відділі з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики.
У програмі звучали різдвяно-естрадні композиції, новорічні пісні, колядки та щедрівки.
З великим успіхом, яскраво, емоційно, піднесено, красиво і мега-музично, у надзвичайно теплій атмосфері  відбувся чудовий концерт «Різдво української родини». Щорічні різдвяні концерти уже стали традицією для артистів районного будинку культури, інших мистецьких закладів та усіх їх прихильників, які у переповненому залі слухали і підспівували, насолоджуючись віртуозним виконанням щедрівок, традиційних народних обрядових пісень в сучасній інтерпретації, авторської музики, відомих різдвяних хітів учасників різдвяної програми.  Від шанувальників наших улюблених артистів у новому 2018 році бажаю їм творчих знахідок, багато успішних гастролей, радості, благополуччя, безмежного кохання і здійснення усіх найзаповітніших бажань, - поділилася враженнями заступник голови районної державної адміністрації Яна Церкевич.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити