image
 |  2 14 Січня 2018 | 16:03

5 наймодніших тенденцій оформлення кухні

У дизайні кухонь 2018 року на першому місці стоїть функціональність і комфорт. Інтер'єр повинен передавати індивідуальність її господині.
1. Дизайнери в новому сезоні роблять ставку на екологічність і натуральність, тому варто дотримуватися простих і лаконічних форм, які зроблять візуально приміщення просторіше. Тому краще відмовитися від великої кількості декору і масивної химерною меблів.
2. Має бути загальне верхнє освітлення і додаткове зональне.
3. У кухні має бути меблів по мінімуму - лише те, що дійсно необхідно. Краще за все підібрати меблі на кухню виключно з натуральних матеріалів, вийнятком є дизайн в стилі хай-тек.
Для маленьких кухонь рекомендується вибирати висувні корзини і додаткові робочі поверхні. Також відмовитися від навісних шаф - це і виглядає стильно, і значно розвантажує простір. Дуже модні зараз скляні фасади і лаконічні відкриті полиці.
4. Модними будуть натуральні відтінки, тобто колір дерева, палітра зелених, молочних і кавових тонів. Також можна вибирати сіру гаму, від перлинно-білого до сіро-графітового.
5. Стильно виглядає приміщення в одній колірній гамі, але в градації відтінків. Для яскравості можна зробити один предмет як акцент.
Пам'ятайте, що тепла колірна гамма надає затишок, але трохи звужується простір, а ось холодні тони навпроти його розширюють.





Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити