image
 |  2 14 Січня 2018 | 11:31

Відповідальність за відсутність парковки у Старому місті лежить на приватному підприємстві

Те, що парковка у Старому місті Луцька досі не працює, пов'язано з незадовільною роботою у цьому напрямку приватного підприємства «Ельбе УА».
Про це у коментарі кореспонденту ВолиньUA повідомив директор комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Сергій Денисенко.
«Як мені відомо, встановлювати парковку у Старому місті та забезпечити відповідний благоустрій території має приватне підприємство «Ельбе УА». Воно отримало це право ще два роки тому. Але за цей період нічого так і не зробило. Парковку досі не запустили. Така сама ситуація і на вулиці Сенаторки Левчанівської, де також мала б бути парковка. Тому, скоріше всього, діяльність даного підприємства буде розглядатися на засіданні виконкому. Можливо, з ним розірвуть договори, адже воно не виконує взяті на себе зобов'язання. З свого боку, наше комунальне підприємство не має жодного відношення до цієї ситуації», - розповів Сергій Денисенко.
Зазначимо, що приватне підприємство «Ельбе УА» зареєстроване у Луцьку по вулиці Винниченка 35/1. Директором підприємства є Костянтин Пастухов. До сфери діяльності «Ельбе УА» входить виготовлення воріт, дверей, паркувальної техніки, ролетних систем, автоматики.
Читайте також: Луцька влада відповідальна за відсутність інфраструктурних проектів розвитку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити