image
 |  2 16 Січня 2018 | 15:47

У Луцьку «зуби кашалота» можуть виявитися наркотиками (ВІДЕО)

У Луцьку цими днями з’явилися оголошення, у яких за гарну ціну пропонують купити роги сайгака, бивні моржа, мамонта та зуби кашалота.
Про це 16 січня 2018 року повідомляє сайт «ПАТ НСТУ ВРД».
[embed]https://youtu.be/th8Jx0ET4LM[/embed]
Такі пропозиції видались підозрілими працівникам муніципальної варти.
На слід порушників, які клеять свою рекламу у заборонених місцях, вийшли муніципали. Чоловіки виявились мешканцями іншої області. Їм виписали штраф на 850 гривень та вирішили дослідити, що ж насправді вони продають, – розповіла директор департаменту «Муніципальної Варти» Юлія Сиротинська.
Звернули увагу на такі оголошення. Знайшли, що це можуть бути, підкреслюю: може бути, тому що ми не зловили, вид розповсюдження синтетичного наркотику, наші інспектори пробували телефонувати продати такі роги чи такі бивні, проте в телефонну слухавку ми чули тільки сміх, – розповіла Юлія Сиротинська.

За її словами, після однієї з невдалих спроб домовитись телефоном про продаж рогів, муніципалам прийшло повідомлення. Прийшли просто цифри: 1200, 400 і 600. Що це означало? Скоріше це для тих, хто розуміє.
Інформацію про можливий злочин працівники муніципальної варти передали до Нацполіції. Речник обласного управління поліції Віктор Гомоль розповів, що цю інформацію правоохоронці перевіряють.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити