image
 |  2 16 Січня 2018 | 18:45

Волинські журналісти заколядували чиновникам

Волинські журналісти ходили до чиновників колядувати.
Про це 16 січня 2018 року повідомляє сайт «ПАТ НСТУ ВРД».
Але об’єдналися наші колеги з різних редакцій заради благодійності. Першими, до кого постукали у гості, були посадовці обласної ради та облдержадміністрації.
Дуже хороша ініціатива наших колег, – каже кореспондентка нашого каналу Олена Собець. – Ми, волинські телевізійники, вирішили долучитися до доброї справи. У мене є зірка, яку я взяла у своєї доньки, і сьогодні ми будемо гарно колядувати.
Ми у соцмережах, у спільноті закинули, що хочемо долучитися. Журналістів багато  підтримали, з різних видань, і це дуже тішить.  Ми плануємо колядувати три дні.  Будемо ходити по колегах, держустановах – всюди, куди нас запросили, – розповіла редактор інтернет-видання Ольга Магас.

Редактор мережі інтернет-видань Наталія Пахайчук повідомила:
У Горохові є така дівчинка – Оля Зілінська, якій дуже потрібно пересадити нирку. Білоруські лікарі дають їй шанс на життя,але операція дуже дорога – 60 тисяч євро, а це непід’ємна сума для їхньої сім’ї. Якусь суму ми передамо Олі на лікування.

Скільки наколядували заради доброї справи, журналісти підрахують у середу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити