image
 |  2 17 Січня 2018 | 16:28

Міська рада знову програла суд проти Юлії Вусенко

Оскаржити вимогу поновити на посаді секретаря міськради Юлію Вусенко Луцька міська рада намагалася вже вдруге. І вдруге програла суд.
Судова постанова вимагала поновити Вусенко на посаді ще в листопаді минулого року. Однак, виконувач обов'язків міського голови її проігнорував. Тоді Григорій Пустовіт отримав виконавче провадження, яке зобов'язувало його виконати рішення суду у примусовому порядку, – пише Інформаційне агентство ВолиньPost.
Однак, замість поновлення на посаді Юлії Вусенко, Пустовіт подав апеляцію у Луцький міськрайонний суд. Після того, як апеляцію не задовільнили, в.о. міського голови звернувся у суд другої інстанції – Львівський апеляційний суд.
Засідання відбулося у середу, 17 січня. Суд знову не задовільнив апеляцію.
Сама Юлія Вусенко коментує, що є вже три судові ухвали, які доводять, що жінку звільнили незаконно. Також екс-посадовиця наголосила, що за невиконання рішень суду Григорію Пустовіту все ще не вручили підозру.
«Чому для Пустовіта закони не писані?», – обурюється вона, і каже, що звертатиметься за поясненнями до прокурора області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити