image
 |  4 17 Січня 2018 | 18:25

У Галузії на Маневиччині відкрили дитячий садочок (ФОТО)

15 січня 2018 року, в селі Галузія Маневицького району відбулося урочисте відкриття дитячого садочка «Колобок» на базі Галузійської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.
Про це 17 січня 2018 року повідомили у прес-службі ДП «Маневицьке ЛГ».
Цієї події тут чекали з особливим нетерпінням, адже охочих отримати дошкільну освіту в селі досить багато. Наразі в приміщені школи створена одна група змішаного типу, яка розрахована на 24 дитини.
Вагомий внесок у підготовці до відкриття дошкільного навчального закладу зробили маневицькі лісівники, зокрема лісничий Галузійського лісництва ДП «Маневицьке лісове господарство» Віктор Володимирович Снітко.
Від адміністрації ДП «Маневицьке лісове господарство» дошкільному закладу подарували сучасний 50-дюймовий LED телевізор та всі комплектуючі до нього.
Голова профспілкової організації Ольга Пащенко привітала директора школи з довгоочікуваною подією, яка стала справжнім святом для дітей та їхніх батьків, побажала успіхів, процвітання, терпіння, здоров’я діткам та вихователям.
Після урочистостей присутні на святі з радістю та хвилюванням переступили поріг закладу і побували в гостинних стінах дитсадка, де кожен зміг помилуватися затишком дитячої кімнати.
Батьки задоволені. А в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій «дім радості», де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.
ДП «Маневицьке лісове господарство» і надалі буде стежити за подіями садочка та всіма можливими силами допомагати і підтримувати ідеї, адже попереду ще планується облаштування дитячого майданчика.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити