image
 |  2 18 Січня 2018 | 18:08

Фільм «Міф» про загиблого на Донбасі оперного співака Василя Сліпака вийде у прокат 8 лютого

Відзначається, що на зйомку фільму витратили 1 млн 577 тис. грн..
Про це 18 січня 2018 року повідомляє сайт «112.ua».
Документальний фільм «Міф» про життя і загибель українського оперного співака Василя Сліпака, який був добровольцем в АТО і загинув під час бойових дій, вийде в широкий прокат в українських кінотеатрах 8 лютого. Про це повідомили в прес-службі Держкіно України.
У широкий кінотеатральний прокат в Україні «МІФ» вийде 8 лютого. В рамках промотуру знімальна група відвідає 19 українських міст, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що сума державної фінансової підтримки цього фільму становить 620 тис. грн, при загальній вартості виробництва 1 млн 577 тис. 282 грн. Зйомки проходили з серпня 2016 року по квітень 2017 року в Парижі, Львові і на фронті (Світлодарська дуга). Режисерами картини є Леонід Кантер та Іван Ясній.
Нагадаємо, Василь Сліпак був солістом Паризької національної опери. Він був активним учасником Помаранчевої революції, а з початком Революції гідності очолив волонтерський рух і координував у Франції громадські акції, спрямовані на підтримку України. З 2015 р. воював на Донбасі. Василь Сліпак загинув 29 червня від кулі снайпера поблизу Луганського Бахмутського району Донецької області.
Пізніше Петро Порошенко присвоїв оперному співаку Василю Сліпаку звання Героя України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити