image
 |  2 18 Січня 2018 | 07:32

В Угорщині затримали нелегалів, що прилетіли на Ан-2, зареєстрованому в Авдіївці

В Угорщині розслідують справу про нелегальне перевезення мігрантів після виявлення на одному з полів зареєстрованого в Україні літака Ан-2, що перевозив вісьмох в’єтнамців і трьох афганців.
Про це 18 січня 2018 року повідомляє сайт «Європейська правда».
Про це йдеться у повідомленні на сайті угорської поліції.
Невеликий літак прибув з боку України 15 січня і був покинутий на оброблюваних землях в районі села Каллошем’єн на сході Угорщини. Згідно з даними Реєстру цивільних повітряних суден України, літак під номером UR-68106 зареєстрований в Авдіївці, його власником є Шимкович В.О.
Правоохоронці, які прибули на місце, виявили, що в літаку, зареєстрованому в Україні, немає мотора. Після цього поліція організувала пошуки пасажирів і екіпажу.
Невдовзі після цього поліція знайшла вісьмох нелегальних мігрантів з В’єтнаму та трьох афганців, один з яких одразу після затримання написав заяву про притулок.
Згідно з законодавством, поліція супроводила його у центр попереднього утримання мігрантів, решта нелегалів залишаються під вартою.Поліція розпочала розслідування за фактом нелегального перевезення людей.
Зараз проводяться активні пошуки екіпажу літака.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити