image
 |  4 18 Січня 2018 | 08:16

В ході операції «Акциз-2018» на Волині припинено діяльність підпільної АЗС

Співробітники податкової міліції Волині, під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області, в рамках проведення операції «Акциз-2018» припинили діяльність підпільної автозаправної станції в м. Горохів.
Про це 18 січня 2018 року повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Відтак встановлено, що житель м. Горохів облаштував на території одного з підприємств незаконну діяльність, пов'язану з реалізацією дизельного пального невідомого походження. З метою ухилення від сплати обов’язкових платежів до бюджету вказана АЗС діяла без будь-яких дозвільних документів та з порушенням порядку реалізації підакцизних товарів.
Так, в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 204 КК України, співробітники оперативного та слідчого управлінь ГУ ДФС у Волинській області на підставі ухвали суду провели обшук на території, де зосереджувалася нелегальна діяльність.
Правоохоронці під час обшуку виявили та вилучили понад 6000 літрів дизельного пального, технологічне обладнання,  що забезпечувало його реалізацію, а також готівку отриману від незаконної реалізації паливно-мастильних матеріалів.
Наразі проводяться подальші слідчі дії з метою притягнення винних осіб до відповідальності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити