image
 |  0 18 Січня 2018 | 15:05

Волонтерський «Легіон Свободи» з Волині вирушив на Схід

Волинські волонтери з «Легіону Свободи» вирушили з благодійною допомогою для українських бійців, котрі перебувають на фронті.
Про це у себе на сторінці у мережі Фейсбук повідомляє перший заступник голови Волинської обласної ради «свободівець» Олександр Пирожик.
«Завершили останні приготування перед нашою черговою поїздкою на Схід України, в зону російсько-української війни. Волонтерський «Легіон Свободи» з Волині бере курс на Маріуполь, у розташування «Карпатської Січі», яка щойно зайняла поблизу бойові позиції.
Веземо з собою теплий одяг, харчі, домашні закрутки, сушку, сало, гриби, солодощі та мед від волинських господарів. Окремо - ретельно підібрані набори медикаментів від ДВТП «Волинфармпостач». В додачу - тактичні ножі, біноклі, ліхтарі та комбінезони від наших друзів із Лондона... Ну і, звісно, - листи та малюнки від луцьких школярів.
Один із пам'ятних дарунків - ікона Покрови Божої Матері, яку веземо для першого українського храму у Волновасі. Хочемо вручити її під час першого Водохресного богослужіння в цьому храмі. Плануємо долучитись до Водохресних купань на донецькій землі...», - повідомив Олександр Пирожик.





Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити