image
 |  5 21 Січня 2018 | 19:10

Лісову резиденцію Санти у Воротневі відвідали півтисячі дітей та дорослих (ФОТО)

Протягом місяця – із 21 грудня 2017 року до 19 січня 2018-го – свята, що відбувалися у воротнівській лісовій резиденції Санта-Клауса, відвідали майже 500 діток та дорослих!
Про це 21 січня 2018 року повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.
Ще сотні відвідувачів протягом новорічно-рідзвяного періоду прийшли прогулятися територією та помилуватися красою, яку створили волинські лісівники.
Ботанічний заказник загальнодержавного значення «Воротнів», на базі якого діє Лісівничий молодіжний центр і де цього року лісівники краю створили першу в Україні лісову резиденцію Санта-Клауса, безперечно, віднедавна є одним із найвідвідуваніших та найулюбленіших серед волинян. Про це свідчать відгуки у соцмережах, публікації у ЗМІ та численні подяки відвідувачів, які надходять до лісівників.
Крім діток воїнів АТО та інших категорій, які потребують підтримки, у гості до лісового Санти завітали вихованці шкільних лісництв та діти працівників Колківського, Городоцького, Поліського, Маневицького, Горохівського, Любешівського, Володимир-Волинського лісогосподарських підприємств, ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс». Окремі лісгоспи організовували святкові поїздки неодноразово.
Так, ДП «Колківське ЛГ», крім діток працівників, подарувало свято учням Колківського та Рудниківського шкільних лісництв. На зустріч із Сантою та лісовими ельфами завітали і дітки працівників, які загинули на виробництві.
Завдяки ДП «Городоцьке ЛГ» у лісовій резиденції побували учні Троянівського, Новорудського та Городоцького шкільних лісництв.
ДП «Маневицьке ЛГ» зробило новорічний подарунок учням Маневицького шкільного лісництва і вихованцям Маневицього районного центру творчості та юнацтва.
Відвідали резиденцію і дітки бійців АТО з Маневиччини.
А ДП «Камінь-Каширськагроліс» організувало свято для дітей працівників та Полицівського шкільного лісництва.
Завдяки організації та фінансової підтримки профспілкової організації ДП «Любешівське ЛМГ» у резиденції Санти побували вихованці Любешівського шкільного лісництва.

Відвідали резиденцію і дітки працівників ДП «Горохівське ЛМГ».
Профспілкова організація ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» привезла діток працівників, також Устилузького шкільного шкільного лісництва.
У воротнівській резиденції побувала також група діток з Устилузької загальноосвітньої школи.
А завдяки колективу ДП «Поліське ЛГ» у Воротневі побували діти працівників і підопічні лісгоспу – вихованці Старочорторийського шкільного лісництва.
Очі дітей світилися від радості. Не страшний був навіть морозець, адже лісові ельфи не давали нікому стояти на місці.
Емоції дітей зашкалювали!

Я сидів, я сиділа на руках у Санти! – такі вигуки можна було почути майже від кожної дитини.

А імбирне  печиво, напевне, буде лежати роками, щоб, піднявши його, згадати ці неповторні години, проведені у «Волинській Швейцарії».
Новорічні свята закінчуються, закінчується і новорічна казка, але всі ми віримо, що обов’язково знову повернемося у цей чарівний світ. Варто лише вірити, а мрії неодмінно збуваються!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити