image
 |  5 21 Січня 2018 | 16:32

«П’яна» ДТП у Луцьку: переслідування, сльози і хабар (ВІДЕО)

Нетверезий водій за кермом автівки «Opel» скоїв у Луцьку ДТП та втік з місця події. Проте правоохоронці знайшли порушника та затримали його.
Про це 21 січня 2018 року повідомляє сайт «Волинські новини».
Інцидент трапився 21 січня близько 16 години.
[embed]https://youtu.be/QRTgyHWNHMA[/embed]
Два екіпажі патрульних наздогнали водія, якого розшукували за орієнтуванням, біля супермаркету «Вопак» на вулиці Київський майдан, 11, де його і затримали. Порушник був настільки п’янючий, що ледве тримався на ногах, коли вийшов з машини.
Поліцейські попросили чоловіка пред’явити документи, однак зустріли супротив та лайку.
[embed]https://youtu.be/2CB6zBa1644[/embed]
Коли вже водія посадили в поліцейську машину, то він почав плакати та питати «за що з ним так».
Затримали патрульні і пасажира, адже той намагався їм запропонувати неправомірну вигоду, аби правоохоронці відпустили водія.
Близько години тому водій вчинив ДТП біля клубу «OPERA» і втік з місця події. Нам надійшло орієнтування, ми зафіксували його рух і оперативно виявили правопорушника. Ми з’ясували, що водій і пасажир були п’яні. Водій відмовився показувати документи і почав висловлюватися лайливо. Пасажир пропонував поліції хабар, за що теж був затриманий. Поки дані осіб встановлюємо, - прокоментували ситуацію поліцейські.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити