image
 |  4 21 Січня 2018 | 17:41

У Кабулі загинуло дев'ять українців, - поліція

У Кабулі загинуло дев'ять українців в результаті нападу терористів на готель «Інтерконтиненталь».
Про це 21 січня 2018 року повідомляє сайт «Країна».
Про це повідомляє ВВС з посиланням на місцеву поліцію.
Раніше повідомлялося про одного загиблого українця, який був співробітником місцевої авіакомпанії.
Всього жертвами нападу терористів на готель в неділю вранці стали 18 людей: дев'ять громадян України, один громадянин Німеччини, один - Греції, один - Казахстану і четверо - Афганістану. Громадянство ще двох загиблих встановлюється.
Афганська авіакомпанія «Kam Air» заявила, що ряд її співробітників були вбиті, а деякі як і раніше відсутні.
За даними BBC, близько 160 осіб були врятовані в результаті спецоперації.
Один з гостей, афганець, якого пощадили терористи, повідомив, що вони вбивали тільки іноземців. Гості готелю намагалися втекти, використовуючи простирадла, щоб спуститися з балконів.
«Intercontinental Hotel» - один з найпопулярніших готелів серед іноземців Кабулу. Там проходять прес-конференції за участю західних офіційних осіб.
Нагадаємо, терористи захопили готель «Інтерконтиненталь» в Кабулі близько 4 години ранку за місцевим часом, після чого почалася операція по його звільненню.
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що кількість загиблих громадян України в результаті нападу терористів на готель у Кабулі може бути більше, ніж один.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити