image
 |  4 23 Січня 2018 | 18:24

Оновлена Вербська школа отримала новий статус

Після зимових канікул учні 5-11 класів Вербської ЗОШ навчаються в новозбудованому корпусі школи. Новий навчальний рік заклад розпочав уже в статусі НВК. У місцевій школі навчається близько 400 учнів.
Про це 23 січня 2018 року повідомляє сайт «ПАТ НСТУ ВРД».
87 дітей відвідують ДНЗ. Раніше школярі та дошкільнята тіснилися в пристосованому приміщенні колишнього дитсадка, – каже директор НВК села Вербка Валентина Саховська.
З великим захопленням діти приступили до навчання. Вже сам естетичний вигляд нового приміщення школи зобов’язує нас бути емоційно піднесеними. Тому маємо гарний настрій кожного дня. Заміна вікон у старому приміщенні, у початковому крилі школи дала можливість нам організувати навчання в одну зміну. І це дуже добре, – розповіла Валентина Саховська.

Стару будівлю місцевої ЗОШ тепломодернізували за кошти цільової субвенції з державного бюджету: до зими тут замінили 47 старих вікон на енергоощадні на суму понад 302 тисячі гривень. Минулого року в Дубовому вже зробили благоустрій території, перекрили дах та тепломодернізували будівлю місцевої школи, яка є опорним навчальним закладом на території ОТГ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити