image
 |  0 24 Січня 2018 | 14:43

«Антонов» відкрив «дочку» в США

Українська компанія «Авіалінії Антонова» відкрила представництво в американському Х'юстоні, штат Техас.
Про це 24 січня 2018 року повідомляє сайт «Економічна правда».
Про це повідомляється в офіційному блозі авіакомпанії.
Одним з його перших замовників стала космічна корпорація Orbital ATK. АН-124-100 «Руслан» перевіз вироблений компанією супутник Al Yah 3.
Orbital ATK вперше розробила і виробила великий супутник, оскільки раніше спеціалізувалася на менших космічних апаратах.
Це найбільший і найбільш складний [супутник] з усіх, які ми коли-небудь створювали, - розповів Амер Хоурі, віце-президент Orbital ATK.

Для перевезення його помістили в контейнер, розміри якого становили 11,4 м в довжину, 4,6 м завширшки і 4,1 м у висоту, а загальна вага - 23 тонни.
«Руслан» доставив супутник з Вашингтона в столицю французької Гвіани Каєнну. Звідти він відправився на космодром Куру. Запуск Al Ayah 3 на борту французької Ariane 5 відбудеться вже 25 січня.
Як повідомили в українській компанії, «Руслан» після доставки вантажу відразу повернувся до Вашингтона, щоб прийняти на перевезення ще один супутник від Orbital ATK.
Нагадаємо, нещодавно «Авіалінії Антонова» в терміновому порядку доставляли для SpaceX Ілона Маска носовий обтічник ракети Falcon 9.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити