image
 |  2 24 Січня 2018 | 18:00

Ковельські школярі – переможці І туру Всеукраїнського конкурсу туристсько-краєзнавчих експедицій

Упродовж грудня-січня в Луцьку було проведено І тур Всеукраїнського конкурсу на кращу туристсько-краєзнавчу експедицію з активним способом пересування «Мій рідний край».
Про це 24 січня 2018 року повідомила методист ММК управління освіти Жанна Колеснікова.
Журі розглянуло 23 звіти закладів освіти області. У змаганнях брала участь і туристсько-краєзнавча група комунального позашкільного навчального закладу «Ковельська міська станція юних туристів».
Ковельчани вкотре підтвердили велику зацікавленість у проведенні дослідницької роботи з вивчення історії Волині, високу результативність, змістовні напрацювання. Другий рік поспіль наші школярі під керівництвом Шевчук Галини Петрівни стають переможцями.
Юні краєзнавці успішно здійснили пішохідний похід ІІ ступеня складності з тематики «Десь там далеко на Волині створилась армія УПА». За здобуте перше місце вони нагороджені грамотою управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації.
Вітаємо ковельських туристів та зичимо нових перемог!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити