image
 |  2 25 Січня 2018 | 19:14

«Кайдашеву сім'ю» зіграли у Ковельській виховній колонії

Днями аматорський театр «Осіннє золото», що діє при мистецькому факультеті, вкотре презентував постановку за п’єсою Івана Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я».
Про це 25 січня 2018 року повідомила директор територіального центру соціального обслуговування населення Діана Возна.
Тепер в Університеті третього віку канікули. Проте поважні студенти продовжують свою творчу діяльність.
Цього разу побачити виставу, режисером-постановником якої є Марія Батраченко, мали змогу вихованці Ковельської виховної колонії.

За якусь мить приміщення клубу перетворилося на українську хату та сільську садибу. Понад годину  присутні спостерігали за грою самодіяльних митців, де вирували споконвічні сімейні пристрасті. Актори сповна зуміли передати переживання героїв п’єси, доповнюючи гру співом.
Стихла музика, артисти відіграли останню сцену, а присутні не втомлювались висловлювати захоплення аплодисментами.

На початку зустрічі Світлана Смітюх, завідувач – проректор  закладу, розповіла про роботу Університету третього віку, який у нашому місті функціонує уже понад десять років, про діяльність територіального центру соціального обслуговування населення.
Зі словами вдячності виступив заступник начальника Ковельської виховної колонії із соціально-виховної та психологічної роботи Юрій Філаретов. Він зазначив, що подібні заходи позитивно впливають на вихованців установи, дарують хороший настрій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити