image
 |  0 25 Січня 2018 | 15:21

У Княгининівській ОТГ пільговикам платитимуть живі гроші

У Княгининівській об’єднаній територіальній громаді цього року кожен пільговик, який мешкає на території ОТГ, отримає на рік для проїзду 480 гривень. Про це власкору «ВолиньUA» повідомили у Волинському регіональному відділені Асоціації міст України.
Ідея надання адресної допомоги, замість делегування у район повноважень розпоряджатися 300 тисячами гривень, передбаченими на пільговий проїзд, належить голові Княгининівської сільради Олені Твердохліб. Підтримав її і депутатський корпус.
Зваживши всі «за» і «проти», члени бюджетної комісії Княгининівської сільради вирішили розділити 300 тисяч гривень, передбачених на пільгові перевезення, як адресну допомогу, між всіма пільговиками громади. Кожен із них, зі слів Олени Твердохліб, отримає по 480 гривень на рік і зможе ними розпоряджатися на власний розсуд.
Фінансове нововведення у Княгининівській ОТГ перевізники сприйняли позитивно, а волинські громади, зокрема Боратинська ОТГ, неабияк зацікавилися практикою Княгининка щодо монетизації пільг, яку, можливо, згодом запровадять і в себе.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити