image
 |  0 27 Січня 2018 | 08:21

Фільм «10 секунд» виклали у відкритий доступ в річницю обстрілу Маріуполя (ВІДЕО)

Документальний фільм українського режисера Юлії Гонтарук «Десять секунд» виклали у відкритий доступ.
Про це 27 січня 2018 року повідомляє сайт «LB.UA».
[embed]https://youtu.be/i4iHddr7tW4[/embed]
Онлайн-прем'єру вирішили приурочити до третьої річниці обстрілу Маріуполя з боку проросійських бойовиків. Бойовики обстріляли з «Градів» житловий квартал, в результаті чого загинув 31 людина і 117 осіб були поранені.
Фільм Гонтарук розповідає про людей, які живуть в Маріуполі, про сам обстріл і його наслідки.
Це історія про наше місто Маріуполь, про нашу спільну трагедію, яка все змінила три роки тому в день обстрілу мікрорайону Східний, - розповідає режисер. - Про простих, живих людей, про справжні почуття, переживання і про те, що життя набагато сильніше смерті.

Гонтарук додає, що опублікувати фільм онлайн вважає своїм обов'язком.
Фільм був створений «Babylon'13». Знімальна група: режисер і автор сценарію - Юлія Гонтарук, оператор - Юрій Грузинів, звукорежисер - Андрій Нідзельський, режисери монтажу - Роман Любий, Іван Банников, Максим Васянович, продюсери - Юлія Гонтарук, Анна Капустіна.
«10 секунд» був відзначений премією імені Андрія Матросова на кінофестивалі «DocudaysUA», премією Національної спілки кінематографістів, а також номінований в категорії «Кращий документальний фільм» на «Золоту Дзигу».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити