image
 |  0 27 Січня 2018 | 13:13

У Нововолинську водій маршрутки вимагав гроші у дитини-пільговика

У Нововолинську водій маршрутки незаконно вимагав гроші за проїзд у дитини-пільговика.
Інцидент трапився у п'ятницю, 26 січня, - пише Радар.
На одній із зупинок міста до маршрутки зайшов хлопець та показав посвідчення дитини з багатодітної сім'ї. Проте водій сказав йому платити за проїзд у транспорті.
"Перевізник – Бохван Сергій Миколайович! А нового рішення міськради в нас немає! Нам роздали тільки те, де вони мають платити за проїзд", - відповів водій після зауваження пасажирів.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Половина українців не прочитала жодної книги за останній рік, – соціологи

Коли пасажири маршрутки наголосили, що відповідне рішення про те, що діти з багатодітних сімей мають право їздити безкоштовно опубліковане на сайті міської ради водій вигукнув:
"А інтернет нам не указ! Нам газета – указ, а в газеті воно не опубліковане"
Нагадаємо, 10 жовтня 2017 року Нововолинська міська рада прийняла рішення у якому дітей з багатодітних сімей прирівняли до дітей шкільного віку та зобов'язали сплачувати за проїзд.
Проте 22-го грудня 2017-го року міська рада Нововолинська внесла зміни в рішення, яким обмежувала право на пільгове перевезення в громадському транспорті. Відтак проїзд дітей з багатодітних сімей має бути безкоштовним.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити