image
 |  5 27 Січня 2018 | 16:23

Усик - Брієдіс. Де дивитися онлайн бій?

Сьогодні у столиці Латвії, Ризі, відбудеться півфінальний поєдинок Всесвітньої боксерської серії у важкій вазі, в якому українець Олександр Усик зустрінеться з номінальним господарем рингу, Майрісом Брієдісом.
Нагадаємо, що Усик (12-0, 10 КО) є чемпіоном світу за версією WBO, в той час як Брієдіс (23-0, 18КО) володіє титулом WBC. Таким чином, переможець протистояння не тільки завоює путівку до фіналу WBSS, але й стане володарем відразу двох чемпіонських поясів.
Орієнтовно поєдинок повинен початися 27 січня о 23:00 за київським часом. Пряму трансляцію бою в Україні покаже телеканал "Інтер". Починаючи з 22:15 на каналі розпочнеться програма "Великий бокс", в якій відомі екс-боксери і фахівці обговорять шанси обох на перемогу в матчі. Відразу ж по закінченні бою вас очікує продовження програми.
Букмекери віддають перевагу в бою українцю з коефіцієнтом в середньому 1,15, в той час як на прибалта букмекери приймають ставки в середньому з коефіцієнтом 5.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити