image
 |  0 27 Січня 2018 | 14:05

В Україні створили прецедент відкликання депутатів міських рад обласних центрів, – Микола Федік

В Україні створено перший прецедент із відкликанням депутатів міських рад обласного рівня, зокрема – трьох обранців Тернопільської міської ради.
Про це заявив на своїй сторінці у мережі Фейсбук голова Луцької міської організації ВО «Свобода», керівник свободівської фракції в міській раді Микола Федік.
«Перебуваю на з’їзді ВО «Свобода» у Києві, який щойно розглянув постанову Тернопільської ТВК про дострокове припинення повноважень депутатів та прийняв рішення про відкликання трьох обранців Тернопільської міської ради», – написав у ФБ Микола Федік.

Зі слів делегата свободівського з’їзду Миколи Федіка, це – перший прецедент відкликання депутатів із обласних центрів в Україні.
«Таким чином, політичні зрадники будуть заслужено позбавлені депутатських мандатів», – констатує Микола Федік.


Нагадаємо, що подібні процеси з відкликанням депутатів відбуваються і в Луцькій міській раді. Зокрема, політичні партії, від яких обиралися депутати, ставлять питання про відкликання з міської ради депутатів Євгенія Ткачука та Олександра Козлюка (Блок Петра Порошенка «Солідарність»), Сергія Були, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна (Радикальна партія Ляшка).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити